Webinar: Steeds meer mensen krijgen een burn-out, hoe komt dat?

Donna Kerseboom

Bij een burn-out ben je langere tijd over je grenzen heen gegaan. Je energie is op. Het lukt je niet om je taken op te nemen, thuis of op het werk. Je hebt klachten op verschillende vlakken. Hoeveel mensen kampen momenteel met een burn-out? Wat zijn de symptomen? Ontdek het in dit webinar van Cera op 8 februari.

man leunt verslagen met hoofd in zijn handen

© Unsplash / Christian Erfurt

Lode Godderis is CEO van IDEWE, een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk. Hij is ook professor aan het Centrum Omgeving en Gezondheid van de KU Leuven. Tijdens dit webinar gaat Godderis in op vragen als: Wat is het verschil tussen burn-out, overspannen zijn en een depressie? Zijn er knipperlichten die we best in de gaten houden? En zijn er ook oplossingen?

Tijdens een panelgesprek worden de inzichten van Lode Godderis verder besproken met mantelzorger Kathleen Brants, dokter Ilse Van Wijnendaele en ervaringsdeskundige Johan Ghysels, directeur-uitgever bij Lannoo.

Inschrijven

Het webinar vindt plaats op donderdag 8 februari, van 19.30u tot 20.30u. Inschrijven is gratis en kan tot dezelfde dag om 16u via de website van Cera.

Meer lezen?

Ben je geprikkeld door het thema burn-out? Dan vind je deze artikels die eerder op Sociaal.Net verschenen zeker interessant:

‘Een burn-out is geen cadeau’

‘Vertel me wat het is, burn-out’

‘Ook hulpverleners worden getroffen door burn-out’

Paul Verhaeghe: ‘Steeds meer mensen leven in een toestand van permanente stress’

Burn-out: ‘Minder gejaagd leven is ook goed voor de planeet’

Reacties

We zijn benieuwd naar je mening!
Blijf hoffelijk, constructief en respectvol

 

Elke reactie wordt gemodereerd. Lees hier onze spelregels. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.