Dikke Freddy verkoopt gele hesjes

Aan de hoofdredacteur van Sociaal.Net

gele hesjes
‘Het valt te verwachten dat de verkoop eerstdaags verboden wordt.’ © ID / Sander de Wilde

Geachte heer,

Nu in Antwerpen de socialisten weer aan de macht gaan komen, zullen de wachtlijsten voor sociale woningen gegarandeerd oplossen als sneeuw voor de zon. Ik ga er dan ook van uit dat ik spoedig mijn beschimmelde gemeubelde kamer zal kunnen verlaten en daarom ben ik begonnen met opruimen. Gezien u regelmatig mijn brieven afdrukt op uw website is het misschien mogelijk om als wederdienst onderstaande advertenties op goed zichtbare plaats te publiceren. Voor elke annonce geldt: prijs overeen te komen.

“Ik ben begonnen met opruimen.”

  1. Voor de collectioneur: een verzameling zo goed als onbeschadigde verkiezingsaffiches met volgende slogans: ‘Stop met de kabouterpolitiek’, ‘Wij schudden aan de boom’, ‘De kracht van verandering’ (hiervan zijn 44 exemplaren voorhanden),  ‘Guy Verhofstadt zoekt werk’, ‘Vilvoorde heeft weer toekomst’ en ‘Het kan met Johan’.
  2. Voor de sportvisser: zes ongebruikte milieuboxen met handige vakjes voor maden, wormen en vishaken. De handleiding voor het openen en sluiten van de boxen is inbegrepen (maar zit helaas wel in de box).
  3. Voor de belegger: 19 goed gevulde vuilzakken bevattende bier- en colablikjes van diverse merken. Zeer binnenkort kan u per blikje (!) bij het kabinet van Joke Schauvliege een halve euro in ontvangst nemen.
  4. Voor de actievoerder: een pakket met 24 gele hesjes. 4 hebben als opschrift op de rugzijde: ‘Tuin, dier, bakplezier’. Op 2 staat: ‘Geschenken doen aan boeken denken’. De anderen hebben als opschrift: ‘Kontich leeft!’. Deze hesjes zijn bedoeld voor de snelle koper want het valt te verwachten dat de verkoop van deze kledingstukken eerstdaags bij wet verboden wordt.
  5. Voor de museumdirecteur: TV-antenne die perfect heeft gewerkt tot de VRT vorige vrijdag het antenne-kijken voorgoed heeft stopgezet omdat amper 100.000 kijkers van deze diensten gebruik maakten.

“Een pakket met 24 gele hesjes.”

Ik hoop dat bovenstaande transacties me in staat zullen stellen om een internetaansluiting te bekostigen waarmee ik opnieuw ‘gratis’ tv kan kijken zodat ik eind deze maand van de kerstboodschap van de koning kan genieten.

In afwachting van de plaatsing van mijn advertenties groet ik u met de meeste hoogachting,

Dikke Freddy

Thema's

armoede, diversiteit, ethiek, gebruiker, geestelijke gezondheid, gezin, gezondheid, handicap, jong, justitie, management, methodiek, onderzoek, opleiding, organisatie van zorg, ouderen, overheid, preventie, sociale professional, vermaatschappelijking, werken, wonen