World Social Work Day 2024

Donna Kerseboom

Op 19 maart is het World Social Work Day. Het Vlaams Platform Sterk Sociaal Werk viert deze dag met allerlei activiteiten en een campagne waarin zes sociaal werkers hun verhaal vertellen. Aan de hand van een cijfer vertellen ze over het verschil dat ze maken. Sociaal werk doet ertoe!

Ontdek de verhalen en deel mee

Olga, M’hamed, Erina, Sajmir, Brecht en Tim vertellen in deze campagne over hun job. Waarom doen ze die graag? Voor wie doen ze het? Waarom is sociaal werk belangrijk? De verscheidenheid van hun getuigenissen toont mooi aan hoe breed het sociaal werk is.

De verhalen van de zes sociaal werkers ontdek je hier. Wil je mee duidelijk maken dat sociaal werk ertoe doet? Download dan hier het campagnemateriaal. Wil je de sociaal werkers in je omgeving bedanken voor hun harde werk? Dan kun je hen een van de digitale bedankkaartjes versturen.

Ook jouw verhaal doet ertoe! Met behulp van de templates kan je zelf een poster maken om te delen op sociale media. Zo tonen we op 19 maart de impact van het sociaal werk. Gebruik zeker de hashtags #sterksociaalwerk en #wswd2024, zodat iedereen je verhaal kan vinden.

Ben je erbij op 19 maart?

De verschillende regionale platforms van Sterk Sociaal Werk organiseren op World Social Work Day allerlei activiteiten. Van wandelingen tot studiedagen en feestjes. Je ontdekt de volledige agenda hier. Ben je er graag bij? Schrijf dan snel in!

Reacties

We zijn benieuwd naar je mening!
Blijf hoffelijk, constructief en respectvol

 

Elke reactie wordt gemodereerd. Lees hier onze spelregels. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.