150 tickets voor Dikke Freddy Forever!

Nico Bogaerts

Wij geven weg!

Dakloze Frederik De Meester, alias Dikke Freddy, fulmineert en reclameert al 30 jaar over de wantoestanden die hem en zijn lotgenoten treffen in hun dagelijks geploeter. 

In vaak humoristische, maar vooral trefzekere brieven kaart Erik Vlaminck de armoede en ongelijkheid aan. Passeerden de revue: het OCMW, reisbureaus, de koning der Belgen, de burgemeester der Antwerpenaren en zowat alle ministeries, van Welzijn tot Tewerkstelling en van Volksgezondheid tot Huisvesting. In het najaar van 2023 komt een nieuwe verzameling brieven uit bij Uitgeverij Vrijdag. 

Dikke Freddy gaat dit najaar ook op tournee met zijn brieven, én met Matthias Peersman van Tutti Fratelli. De premiere van ‘Dikke Freddy Forever’  is op 17 oktober – de internationale dag tegen armoede – in De Roma in Antwerpen, nadien spelen ze nog in Dendermonde (18/10), Hoogstraten (19/10), Herent (27/10), Herentals (16/11) en Essen (26/11 – matinee). Voor elk van deze voorstellingen geeft Sociaal.Net – thuishaven van Dikke Freddy – tickets weg. In totaal zijn er 75 X 2 tickets te winnen. 

Wil je winnen? Stuur ten laatste op 1 oktober een mail naar info@sociaal.net, geef zeker aan voor welke locatie je twee tickets wil. Een onschuldige hand duidt de winnaars aan. Winnaars worden persoonlijk verwittigd via e-mail. 

De tournee is een initiatief van Behoud de Begeerte en Tutti Fratelli, in samenwerking met Sociaal.Net en Uitgeverij Vrijdag. De volledige speellijst en hoe je tickets koopt vind je hier. Brieven van Dikke Freddy vind je verzameld op Sociaal.Net.

Reacties

We zijn benieuwd naar je mening!
Blijf hoffelijk, constructief en respectvol

 

Elke reactie wordt gemodereerd. Lees hier onze spelregels. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.