Dikke Freddy op tournee!

Nico Bogaerts

Win tickets voor de première in Gent!

Dakloze Frederik De Meester, alias, Dikke Freddy fulmineert en reclameert al meer dan 25 jaar over de wantoestanden die hem en zijn lotgenoten treffen in hun dagelijks geploeter. In doorgaans humoristische maar vooral trefzekere brieven kaart hij armoede en ongelijkheid aan bij het OCMW, de koning der Belgen, Bart De Wever en zowat alle ministeries, van Welzijn tot Tewerkstelling en van Volksgezondheid tot Huisvesting.

Dikke Freddy op tournee

De pen van Dikke Freddy wordt vastgehouden door auteur Erik Vlaminck. Hij kent de wereld van Frederik De Meester uit een vorig leven als projectleider in de psychiatrie en de thuislozenzorg. Sporen daarvan zijn in al Vlamincks boeken en theaterwerk terug te vinden, maar de ‘Brieven van Dikke Freddy’ zijn wel het meest tastbare gevolg van een confrontatie met mensen die het in het leven niet op een presenteerblaadje kregen.

Behoud de Begeerte stuurt Dikke Freddy nu op tournee door Vlaanderen. Sociaal.Net is mediapartner van deze tour naar culturele centra in Antwerpen, Gent, Brecht, Aalst, Leuven, Lier, Beerse, Oostende, Temse en Herentals.

Als thuisbasis van Dikke Freddy geeft Sociaal.Net 5 x 2 tickets weg voor de première op woensdag 16 oktober 2019 om 20u in de Gentse Schouwburg Minard. Wil je winnen? Stuur ten laatste op 10 oktober een mail naar info@sociaal.net. Een onschuldige hand trekt vijf winnaars. Zij krijgen elk twee tickets voor de premiere-avond. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

De volledige speellijst van Erik Vlaminck vind je op www.behoudedebegeerte.be. Brieven van Dikke Freddy vind je verzameld op Sociaal.Net.

Reacties

We zijn benieuwd naar je mening!

 

Elke reactie wordt gemodereerd. Lees hier onze spelregels. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.