Sociaalwerkconferentie 2018

 

Sociaal.Net is fan van het sociaal werk in Vlaanderen en daarbuiten. We zijn dan ook trotse partner van de Sociaalwerkconferentie 2018.

Op 24 mei 2018 zullen zo’n 1.000 sociaal werkers nadenken en debatteren over de uitdagingen waar het sociaal werk vandaag voor staat: superdiversiteit, vermarkting, vermaatschappelijking en veiligheid. Die dag ontwikkelen zij een toekomstvisie voor het sociaal werk. Wij zijn nu al enthousiast.

In voorbereiding publiceert Sociaal.Net een rits bijdragen over sociaal werk en interviews met sociaal werkers. Al deze bijdragen geven input aan jouw en ons denken. Je vindt ze hier bij elkaar in ons eerste dossier.

De sociaalwerkconferentie is een initiatief van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, de drie Vlaamse Masteropleidingen Sociaal Werk en de Vlaamse Opleidingen Sociaal Werk. Sociaal.Net en Weliswaar zijn mediapartner.

#sociaalwerk2018
www.sociaalwerk2018.be

Thema's

armoede, diversiteit, ethiek, gebruiker, geestelijke gezondheid, gezin, gezondheid, handicap, jong, justitie, management, methodiek, onderzoek, opleiding, organisatie van zorg, ouderen, overheid, preventie, sociale professional, vermaatschappelijking, werken, wonen